Ring til os:  23 61 91 04      

  Ring til os:  ​40 54 5​7 02      

Terrasseoverdækning

En terrasseoverdækning er den perfekte investering for dig, der gerne vil kunne nyde din terrasse i al slags vejr. Med en af CarportSpecialistens holdbare og slidstærke terrasseoverdækninger behøver du nemlig ikke at frygte hverken regn, sne eller slud.

Vores terrasseoverdækninger består af polycarbonate (vælg imellem klar, hvid og bronze) og varmgalvaniseret stål. Denne kombination giver et solidt kvalitetsprodukt, der ikke har behov for stor vedligeholdelse. Fordi vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde, er vi desuden medlem af Dansk Byg Garanti. Vi tilbyder derfor 15 års rustgaranti på alle varmgalvaniserede dele og 10 års garanti på selve taget.

Du bestemmer selv, hvordan du ønsker at anvende din terrasseoverdækning. Foruden overdækning af terrassen kan du nemlig også bruge den til beskyttelse af for eksempel cykler, barnevogne og brændestabler.

Terrasseoverdækninger med hjælp fra start til slut

Når du vælger CarportExperterne som leverandør af din terrasseoverdækning, er du garanteret god service igennem hele forløbet. Vi står for eksempel klar med både rådgivning og opmåling, og når detaljerne senere hen er på plads, sørger vi ligeledes for levering og montage.

Er du interesseret i en uforpligtende samtale omkring en terrasseoverdækning tilpasset netop dine behov?

Så kontakt os allerede i dag enten her eller på tlf. 23 61 91 04 for at aftale et byggemøde! Også giver vi dig et uforpligtende tilbud på terrasseoverdækninger.

Se tidligere projekter

Se billeder af terrasseoverdækning vi tidligere har leveret & monteret.

Spørgsmål?

Skriv til os hvis du har spørgsmål.