Ring til os:  23 61 91 04      

  Ring til os:  ​40 54 5​7 02      

Cykeloverdækning

Hvis din cykel bliver udsat for regn, sne og slud, kan det på sigt betyde, at metaldelene ruster. Det er derfor en god idé at investere i en cykeloverdækning, som kan beskytte cykler, der står udendørs, og dermed forhindre at de bliver mærket af vejret.

Her hos CarportExperterne kan du få en cykeloverdækning, der passer til netop dit behov. Cykeloverdækningens størrelse og indretning bør nemlig afhænge af hvor mange cykler, der skal kunne stå under den. Vi tilbyder cykeloverdækninger både med og uden cykelholdere, som gør det nemmere og mere overskueligt at finde en plads til cyklen.

Solid og slidstærk cykeloverdækning

CarportExperternes cykeloverdækninger er fremstillet af varmgalvaniseret stål og polycarbonate. Det giver et vedligeholdelsesfrit resultat, der tåler både vind og vejr. Du har desuden mulighed for at vælge imellem enten hvid, bronze eller klar polycarbonate og dermed få indflydelse på, hvordan den færdige cykeloverdækning vil se ud.

Som led i vores service af cykeloverdækning og meget andet er vi desuden medlem af Dansk Byg Garanti og tilbyder derfor 15 års rustgaranti på alle varmgalvaniserede dele og 10 års garanti på selve taget.

Kunne du tænke dig at beskytte dine cykler med en cykeloverdækning af høj kvalitet? Vi garanterer en god og professionel service hele vejen igennem forløbet – lige fra den første opmåling til montagen af din nye cykeloverdækning.

Få en uforpligtende samtale omkring cykeloverdækning

Kontakt os her eller ring på tlf. 23 61 91 04 og få en uforpligtende samtale omkring dine muligheder!

Se tidligere projekter

Se billeder af cykeloverdækning vi tidligere har leveret & monteret.

Spørgsmål?

Skriv til os hvis du har spørgsmål.