Ring til os:  23 61 91 04      

  Ring til os:  ​40 54 5​7 02      

Speciel stål opgaver

En stål carport fra CarportExperterne er det perfekte valg for dig, der ønsker en carport af stål. Der kan være mange forskellige grunde til, at en stål carport er det mest oplagte valg for dig. For eksempel kan din bolig have et udseende, der bedst komplementeres af stål, eller du foretrækker måske ganske enkelt det enkle og meget moderne udtryk, der opnås med en stål carport.

Muligheden er også at få pulverlakeret carporten/terrasse overdækningen/hegnet i en valgfri Ral farve.

Slidstærk og vedligeholdelsesfri carporte i stål

Her hos CarportExperterne fremstilles vores carporte af varmgalvaniseret stål. Det giver et både slidstærkt og vedligeholdelsesfrit produkt, der desuden passer æstetisk til næsten alle boligtyper.

Vi lægger igennem hele forløbet stor vægt på at yde den bedst mulige service. Derfor tilbyder vi både opmåling, rådgivning og byggemøder forud for arbejdets start, så vi sammen kan tilpasse den ønskede stålcarport til netop dine behov. Vi sørger for både levering og montage og er desuden medlem af Dansk Byg Garanti og tilbyder 15 års rustgaranti på varmgalvaniseret stål.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for en stål carport?

Beskyt din bil – Kontakt os allerede idag

Vil du beskytte dine biler? Så kontakt os enten her eller på tlf.: 23 61 91 04 og få en uforpligtende samtale om, hvad dine muligheder er.

Se tidligere projekter

Se billeder af speciel stål carporte vi tidligere har leveret & monteret.

Spørgsmål?

Skriv til os hvis du har spørgsmål.