Ring til os:  23 61 91 04      

  Ring til os:  ​40 54 5​7 02      

Enkelt carport med 15 års garanti

Carporte er populære blandt bilejere, der gerne vil beskytte deres biler imod vind og vejr. Med en carport får du nemlig en løsning, der på en gang sørger for overdækning af bilen og undgår at virke beskæmmende for boligens facade.

CarportExperterne er det oplagte valg, når du skal have ny carport. Vi yder en høj service igennem hele forløbet og tilbyder både rådgivning, opmåling og byggemøder forud for selve arbejdet, så du hele tiden er med i forløbet og kan være med til at sikre dig, at det færdige resultat passer til netop dine behov.

Et produkt af slidstærke kvalitetsmaterialer

Vores produkt består af varmgalvaniseret stål og polycarbonate (vælg imellem bronze, hvid og klar), hvilket sikrer dig en robust og slidstærk løsning, der samtidig komplementerer boligens facade. Udover et resultat, der æstetisk passer til næsten alle boligtyper, får du også et vedligeholdelsesfri produkt, som ikke påvirkes af hverken regn, sne eller slud.

Når du vælger CarportExperterne som leverandør, sørger vi for både levering og montage, så du ikke selv skal tage dig af alt det praktiske. Derudover er vi også medlem af Dansk Byg Garanti og tilbyder derfor både 15 års garanti på carportens tag og 15 års rustgaranti på de varmgalvaniserede dele.

Beskyt din bil – Kontakt os allerede idag

Vil du beskytte dine biler? Så kontakt os enten her eller på tlf.: 23 61 91 04 og få en uforpligtende samtale om, hvad dine muligheder er.

Se tidligere projekter

Se billeder af enkelt carporte vi tidligere har leveret & monteret.

Spørgsmål?

Skriv til os hvis du har spørgsmål.