Ring til os:  23 61 91 04      

  Ring til os:  ​40 54 5​7 02      

Dobbelt carport

Har I to biler i hjemmet, og vil I gerne beskytte dem fra at blive mærket af vind og vejr? I så fald er dobbelte carporte det perfekte valg. En dobbelt carport er nemlig tilstrækkeligt bred til at rumme to almindelige biler og passer samtidig til de fleste boligtyper. Du får derfor en god og praktisk løsning, uden at det skal gå ud over boligens facade. For at kunne tilpasse din dobbelt carport bedst muligt til din bolig, har du desuden muligheden for at vælge et tag i enten klar, hvid og bronze.

Dobbelte carporte af høj kvalitet

Her hos CarportExperterne har vi 15 års erfaring som totalleverandører af carporte, og vi lægger stor vægt på at levere produkter af høj kvalitet. Derfor består alle vores dobbelte carporte af polycarbonate og varmgalvaniseret stål – en kombination der til sammen giver dig et slidstærkt og vedligeholdelsesfrit resultat. Dertil er vi medlem af Dansk Byg Garanti og giver derfor 15 års rustgaranti på alle dele af varmgalvaniseret stål og 10 års garanti på taget.

Dobbelt carport med bedst mulige service

Vi sørger igennem hele forløbet for at yde den bedst mulige service, hvorfor vi både tilbyder rådgivning, opmåling og byggemøder. Vi varetager derudover også alle de praktiske opgaver i forbindelse med levering og montage af jeres dobbelte carporte.

Kontakt os nu for at høre mere

Kunne du tænke dig at vide mere omkring dine muligheder for en dobbelt carport? Kontakt os her eller på tlf. 23 61 91 04 og få en uforpligtende samtale!

Se tidligere projekter

Se billeder af dobbelt carporte vi tidligere har leveret & monteret.

Spørgsmål?

Skriv til os hvis du har spørgsmål.